Få en glattere hud med rynkebehandling i Taastrup

26 februar 2021 Cecilie Mortensen

Efterhånden som du bliver ældre, er det helt naturligt, at din hud vil vise tegn på, at den ældes. Derfor kan det også være, at du allerede har fundet de første rynker i ansigtet. Måske kan du se rynkerne tydeligt i panden, hvor den famøse bekymringsrynke kan opstå. Det kan være, du ser rynkerne som “kragetæer”, det vil sige rynker omkring øjnene. Eller måske har du fået flere fine rynker omkring munden.

Selvom langt de fleste får rynker, så ønsker flere og flere hjælp til at få dem minimeret. Hvis du også falder i den gruppe, så er der heldigvis god hjælp at hente i form af rynkebehandling. 

Rynkebehandling i Taastrup der mindsker rynkerne

Der findes efterhånden mange forskellige måder, du kan få bugt med dine rynker på. Det er naturligvis de velkendte metoder med botox, fillers og restylane. Men hvis du helst vil undgå, at der skal bruges nåle, så er der alligevel god rynkebehandling at finde. 

Du har muligheden for at mindske dine rynker med en behandling, der kaldes ASWT (Acoustic Shockwave Treatment). Her foregår rynkebehandlingen ved, at pulserende akustiske bølger arbejder med det område, hvor du har rynker. 

Noget der taler for denne type rynkebehandling i Taastrup er, at behandlingen opleves som smertefri af langt de fleste. Du kan måske blot opleve, hvordan det niver en smule i huden undervejs. Når det er sagt, så kan behandlingen altid tilpasses, så du oplever mindst muligt ubehag. 

Gør dette før du booker rynkebehandling i Taastrup 

Før du beslutter dig for en klinik, som skal lave din rynkebehandling i Taastrup, så tag gerne en god snak med dem forinden. Her kan I sammen forventningsafstemme, hvad du ønsker hjælp til, og hvordan de kan arbejde med din hud. Her kan du også få mere information omkring eventuelle bivirkninger eller lignende, du skal være opmærksom på. 

Flere Nyheder