Book tid hos din frisør online

07 maj 2021 Anders Lundtang Hansen

Når man skal til frisøren, så er der mange af os, der tager chancen og dumper ind hos vores sædvanlige frisør og hører, om de har tid med det samme.

Måske er man heldig, men ellers kan man få at vide, at man kan komme igen senere på dagen, eller også aftaler man en tid en anden dag, hvor man lige får det ajourført i kalenderen.

Man kan være heldig at få det bekræftet på SMS, eller også får man et lille visitkort med tiden og aftalen på, så man kan huske den og selv føre den ind i ens kalender eller lignende.

Mange af os kan dog godt lide at ringe og bestille tid, fordi vi vil høre vores vanlige frisør eller en af de ansatte tage telefonen, så man kan høre arbejdet i baggrunden og have en fysisk person i røret, så man føler, man lettere kan aftale en tid.

Prøv at aftale tiden over nettet hos frisøren

Dog skal man i den sammenhæng tænke på, at frisøren og de ansatte kan have travlt, så det afbryder lidt deres rutine og flow, at de skal stoppe en klipning eller andet og tage telefonen, mens deres hænder er svøbt ind i cremer, løst hår eller noget andet og svare dig, der lige vil småsludre imens.

Det er lettere for de ansatte, at de kan sætte sig ned, når der er tid, og se, hvornår der er booket tider.

Man kan nemlig have sådan et smart system, der gør, at folk ikke kan booke aftaler samtidig; og så kan man som kunde også gå ind og aflyse en tid, så en anden kan komme til.

Det kan du prøve at gøre, næste gang du gerne vil til din velkendte frisør i aalborg som et eksempel ud af mange, der benytter sig af denne mulighed.

Flere Nyheder