Sådan får du endnu smukkere vipper i Slagelse

31 august 2021 Silje Hansen
Sådan får du endnu smukkere vipper i Slagelse

Kunne du tænke dig vipper, som syner af mere? Så er der ekstra god hjælp at finde i Slagelse. Her finder du nemlig forskellige skønhedsklinikker, som helt sikkert har en eller flere behandlinger, som kan give dig lige det resultat, du drømmer om. Prøv bare at læs med her. 

Få endnu smukkere vipper med vippebehandlinger 

Hvis vi vender blikket mod Slagelse, så har du mulighed for at booke flere forskellige vippebehandlinger, som kan gøre underværker for dine vipper. Du kan blandt andet vælge mellem at få lavet et lash lift eller forskellige lash extensions. 

Vælg et lash lift for et naturligt flot buk 

Når det kommer til dine vipper, så har du mulighed for at få lavet et lash lift. Som du måske også kan tyde ud fra navnet, så er det dine egne vipper som bukkes. Og netop denne behandling kan gøre, at dine vipper kommer til at få et helt andet look i op til 6 uger. Du vil helt sikkert opleve, at du får en række komplimenter med på vejen, når dette semipermanente buk er lavet. 

Vælg lash extensions

En anden type behandling du kan vælge til dine vipper, er lash extensions. Og netop lash extensions er blevet mere og mere populært, da du får sat enkelte vipper ovenpå dine egne, så du ender ud med smukke Bambi-vipper – og hvem vil ikke gerne have det? 

Når du booker en tid til lash extensions, så har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige looks, alt efter hvor mange vipper du ønsker på, og hvor naturlige de skal se ud. 

Med lash extensions skal du forvente, at de kan holde i en god håndfuld uger, før du skal have lavet en opfyldning. 

Hvis du selv vil prøve at booke en tid til dine vipper, så kan du se forskellige behandlinger her: https://klinikaugustesen.dk/ekstra/lash-lift 

Flere Nyheder