Nyt jakkesæt? Derfor skal du gå til en skrædder!

14 december 2020 Anne-Mette Hansen

Et jakkesæt er noget, enhver mand bare må eje. Til at bruge til fest. Til hverdag på arbejdet. Der er flere anledninger til at klæde sig flot på i et lækkert jakkesæt.

Men er du træt af jakkesæt, der faktisk ikke sidder særlig godt på dig? Så skal du overveje at få dit næste jakkesæt skræddersyet.

Læs med her og find ud af, hvad fordelene ved et skræddersyet jakkesæt er. 

3 gode grunde til at få syet dit eget jakkesæt

Hvorfor vælge at betale ekstra for dit jakkesæt? Dét du kan købe så billigt i den sædvanlige herretøjsbutik? Det er der flere gode grunde til. Du får nemlig meget mere for pengene, når du bruger en skrædder til at sy dit helt eget personlige jakkesæt.

1. Perfekt pasform

Selvom der er flere størrelser at vælge mellem i herretøjsbutikken, så er sættene ikke syet til netop dig. Det betyder utrolig meget for pasformen. Måske passer bukserne godt i længden, men samtidig kan det være, at de strammer de forkerte steder på låret eller i livet. 

Når du får skræddersyet et jakkesæt, bliver dine personlige mål brugt til at sy jakkesættet ud fra. Det kommer altså til at passe helt perfekt til netop dig.

2. Høj kvalitet

Kvaliteten er bare bedre hos en skrædder. Her kan du også selv være med til at vælge de specifikke materialer og farver, du ønsker. I en butik er der ikke samme mulighed for at tilpasse jakkesættet til dine ønsker.

3. Personlige detaljer

Du kan få skrædderen til at sy helt særlige detaljer på dit jakkesæt. Det kan være, at du vil have en bestemt slags syninger eller synlige lommer et specifikt sted. Der er rigtig mange muligheder. Det letteste kan være at finde noget inspiration til jakkesættet, inden du går ind til skrædderen. 

Læs meget mere om skræddersyede jakkesæt her: http://tailorsons.dk/ 

Flere Nyheder