Lad en grøn frisør i Horsens pleje dit hår

13 oktober 2020 Astrid Pedersen

Er dit år træt, slidt og udpint – og trænger lokkerne virkelig til et løft? Så bør du lade en professionel frisør foretage en grundig behandling af det genstridige garn.

Som regel er de matte og filtrede længder et resultat af overdreven behandling med kemiske midler, mange timers udsættelse for sol uden beskyttelse, eller daglig styling med eksempelvis føntørrer, krøllejern eller glattejern. Når håret begynder at blive slidt i spidserne, spalte eller knække af kan det kun reddes med hjælp fra en professionel frisør. Og her kan du med stor fordel vælge en frisør som benytter naturligt plejende og nærende produkter i sin salon.

Hvem er Salon Todbjerg?

Salon Todbjerg er ejet og drevet af frisør Margit Todbjerg-Hansen. Margit Todbjerg-Hansen har igennem mange år drevet frisør salon i Grindsted, og er nu frisør i Horsens.

Hos Margit Todbjerg-Hansen er du garanteret en behandling som er både miljøvenlig og god for dit hår. Margit Todbjerg-Hansen bruger nemlig fortrinsvis grønne produkter i forbindelse med frisør behandlinger i Salon Todbjerg. Her finder du produkter fra OWAY – et italiensk kosmetik brand som baserer deres produkter på naturlige og rene ingredienser.

OWAY hårprodukter er lækre og plejende for dit hår, og er nogle af de mindst allergi fremkaldende produkter på markedet. De velduftende produkter benytter sig af essentielle olier og plante ekstrakter som aktive ingredienser, og er derfor 100% grønne og miljøvenlige.

Hos Salon Todbjerg kan du således forkæle dig selv og samtidig udvise hensyn til natur og miljø. Salon Todbjerg tilbyder de mest gængse frisør behandlinger så som herre og dame klip, bundfarve og helfarve til kort, mellemlangt eller langt hår, toning, baby lights eller reflekser, og visse former for permanent behandlinger af håret.

Du kan læse meget mere, og booke tid til en grøn frisør behandling hos Salon Todbjerg, på hjemmesiden salontodbjerg.dk

Flere Nyheder