Hvordan tog du valget om din næste frisure?

09 februar 2023 Anders Hansen
Frisør risskov

editorial

Det kan være overvældende at vælge en ny frisure. Med så mange muligheder derude kan det være svært at beslutte, hvilken frisure der passer bedst til dig. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning, når du skal vælge din næste frisure.

En måde at vælge på er ved at analysere din ansigtsform og finde ud af, hvilke frisurer der komplimenterer dine træk bedst. Hvis du f.eks. har et rundt ansigt, kan det fremhæve formen, hvis du tilføjer højde eller længde med et lag eller et skåret pandehår. Hvis du derimod har et ovalt ansigt, kan lige klipninger, der rammer lige under hagen, se mere proportionelle ud på dig. Hvis du forstår din naturlige ansigtsstruktur, kan du afgøre, hvilke hårdesigns der passer bedst til dig.

En anden god måde at vælge en frisure på er ved at tjekke de nyeste tendenser. Du skal dog være forsigtig med at tage denne vej. Ikke alle hårmodenheder passer til alle, så sørg for at overveje din ansigtsform, før du hopper med på trenden.

Frisør risskov

Valget af den frisure nærmer sig

Du kan også finde inspiration fra folk, der har samme karakteristika som dig med hensyn til ansigtsstruktur og hårstruktur. Hvis du støder på en berømthed med en frisure, der ser godt ud på dem, så tag det som en mulighed for at undersøge, hvilken slags klipning og farve der kunne fungere for dig.

Endelig er det altid bedst at drøfte dine muligheder med din frisør eller stylist på forhånd. De kender til de forskellige typer frisurer og kan hjælpe dig med at vælge den bedste til din ansigtsform og hårstruktur.

Ved at følge disse tips kan du sikre dig, at du vælger en frisure, der passer til dine træk og får dig til at se godt ud og føle dig godt tilpas.

Flere Nyheder