Håropsætning kan gøres på mange måder

10 juni 2020 Anders Lundtang Hansen

Hvordan foretrækker du at få sat håret op?

Der er jo mange måder at gøre det på, som kan klares i alt fra en håndvending til at være noget, der kræver lidt planlægning, finesse og den del remedier.

For eksempel er det jo meget let lige at smide håret op i en hestehale, men det kræver lidt mere at lave afarter af disse, hvilket man ser hos både mænd og damer, hvorfor de kan bruge langt tid derhjemme, før de forlader hjemmet, når de lige skal se passende ud, som de foretrækker – til hverdag og fest.

Hvis man så vil have touperet håret, så kan det komme til at kræve lidt længere tid med både spray og videre. Skal man så have lavet krøller, man vil have sat op, så kræver det endnu mere forarbejde.

Derfor kan man sige, at der både handler om, hvor meget man skal gøre ved håret først, og hvad man dernæst vælger, der skal ske med håret i denne håropsætning.

Her er der jo også forskel på, om man skal møde på arbejde, til jobsamtale, familiemiddag eller til fest.

Ved de sidstnævnte er det nok her, at man gør lidt mere ud af sig selv, fordi man har god tid, når man skal til fest med videre.

Nogle af måderne at sætte hår op på kræver næsten også, at man er flere om det, gerne to.

Så kan den ene ordne noget ved håret, mens den anden sidder stille, som skal have lavet håret – sådan her kan man trods alt også lettere se hele vejen rundt, om håret bliver flot takket være en hjælper, end at man selv skal kæmpe med mange spejle for at se, hvordan det tager sig ud.

Man kan også eksperimentere og se, om man kan lave noget helt nyt med en håropsætning, som ikke er set før.

Du kan høste inspiration fra https://www.mariashaar.dk/ 

Flere Nyheder