Giv dit ansigt nyt liv med et besøg på en skønhedsklinik

11 november 2020 Astrid Pedersen

Er du træt af din vintertørre og umulige teint, og har din hud svært ved at finde sin naturlige balance? Så kan du med fordel booke tid hos en dygtig kosmetolog på din lokale skønhedsklinik.

Klinik SOMA – din skønhedsklinik i København

Tæt på Nørreport Station finder du Klinik SOMA, som har sin beliggenhed i lækre lokaler i en smuk gammel bygning. Hos Klinik SOMA får du kvalificeret og professionel skønhedsbehandling af Michelle, som er uddannet kosmetolog fra den internationalt anerkendte kosmetolog skole Cidesco.

Gennem mange års professionelt arbejde inden for skønheds branchen har Michelle tilegnet sig stor viden omkring huden, og erfaring med behandling af forskellige hudtyper. Når du booker tid til en ansigtsbehandling hos Michelle fra Klinik SOMA får du ikke alene en professionelt udført skønhedsbehandling som er individuelt tilpasset netop din hud. Du får også en luksus oplevelse for alle sanser.

I Klinik SOMA regi anvendes udelukkende lækre og eksklusive produkter fra iS CLINICAL, som er en hudpleje serie indeholdende på naturlige ingredienser – helt uden parabener og parfume. IS CLINICAL er udviklet af producenten INNOVATIVE SKINCARE, som er kendt for sine nyskabende og hud optimerende formler, baseret på den mest avancerede forskningsteknologi. Din hud er, med andre ord, i trygge og professionelle hænder hos Michelle fra Klinik SOMA. Og det uanset hvilken af de lækre og luksuriøse behandlinger du vælger.

Hvilke behandlinger kan jeg få hos Klinik SOMA?

Klinik SOMA tilbyder et lille og eksklusivt udvalg af ansigtsbehandlinger, som alle tilpasses netop din hud og dennes aktuelle behov. Du kan for eksempel vælge en Fire And Ice behandling med eller uden dybderens og massage. Denne behandling er bygget op omkring to ansigtsmasker som går ind og arbejder med urenheder, tilstoppede porer og overdreven pigmentering.

Du kan læse mere om de forskellige behandlinger hos Klinik SOMA på hjemmesiden kliniksoma.dk.

Flere Nyheder