Få hjælp til slidt og livløst hår hos din frisør på Østerbro

10 november 2020 Astrid Pedersen

Trænger garnet til en studsning – eller går du og overvejer en helt ny frisure eller en ny farve til de triste lokker? Så bør du opsøge en professionel frisør.

Alt for mange kommer galt af sted når de selv prøver at klippe eller farve deres hår. Især kemien i de produkter til hårfarve du kan købe i supermarkedet kan have ødelæggende effekter på dit hår. Og så er det da bedre at lade en dygtig frisør klare den side af sagen.

Hvor kan jeg gå til frisør på Østerbro?

Bor du på det skønne og attraktive Østerbro eller i nærheden deraf kan du med fordel vælge Frisørsalon Hair & Beauty som din frisør salon. Hos Frisørsalon Hair & Beauty finder du kun de dygtigste og mest erfarne frisører, som gennem flere år har specialiseret sig inden for alle de forskellige stilarter og frisurer der er trendy lige nu.

Frisørsalon Hair & Beauty tilbyder alle de kendte og traditionelle frisør behandlinger så som klip, farve og permanent krøl. Der ud over kan du få frisket din nuværende farve op med en toning eller med en bundfarve, lige som Frisørsalon Hair & Beauty også kan hjælpe med såvel lyse striber og reflekser samt balayage, highlights eller baby lights. Og så kan du få matchende vipper og bryn med farvning og tilretning.

Frisørsalon Hair & Beauty klipper både mænd kvinder og børn – så hele familien kan have glæde af den samme frisør salon. Til vask, hårkur og farve benyttes udelukkende de bedste produkter fra velrenommerede internationale brands så som Wella Professionals, Sebastian Professional, d:fi og American Crew. Disse produkter forhandles ligeledes i salonen, så du kan fortsætte den sunde og nærende behandling af dit hår hjemme hos dig selv.

Hvis du ønsker at booke en tid hos en af de dygtige frisører hos Frisørsalon Hair & Beauty kan dette gøres via hjemmesiden salon-hair-beauty.dk

Flere Nyheder