Få glatte ben med permanent hårfjerning

05 august 2022 Astrid Pedersen
Permanent hårfjerning

editorial

Drømmer du om at gå sommeren i møde med glatte arme, ben og armhuler? Så har du sikkert travlt med shaver, voks eller epilator. Men vidste du, at du med ganske få behandlinger kan blive permanent fri for uønsket hårvækst hvor som helst på din krop?

Permanent hårfjerning med laser – en mulighed for dig

Hvis du hverken ønsker selv at skulle bakse med at fjerne de genstridige hår derhjemme, eller skulle betale hvad der svarer til spidsen af en jetjager for at blive pelset hos en kosmetolog, kan du overveje permanent hårfjerning. En permanent hårfjerning foregår ved hjælp af laser, og fjerner på varig basis hår fra armhuler, under- og overben, arme, ryg og bikinilinje.

image

Hvordan foregår permanent hårfjernelse med laser?

i forbindelse med permanent hår reduktion eller hårfjernelse anvendes som regel en særlig type laser kaldet IPL. Lyset absorberes i hårets farve, hvorfor virkningen er bedst hvis du har mørkt hår og forholdsvis lyst hår. Behandlingen er skånsom for huden, og samtidig uhyre effektiv når det gælder permanent hårfjerning.

Ved permanent hårfjerning ødelægges hårsækken, således at den ikke længere er i stand til at producere nye hår. Det betyder at du ikke skal være nervøs for om håret gror ud igen når behandlingen er til ende.

Du skal dog være opmærksom på, at udelukkende hårsække med hår i vækstfase kan behandles effektivt. Da alle hår ikke vokser ud på samme tid, og vækstfaserne for de enkelte hår således er forskudte, kan det være nødvendigt at gentage behandlingen med 4 – 8 ugers intervaller indtil alle hårsække er væk.

Hvor kan jeg få fjernet hår permanent i Næstved?

Leder du efter en klinik, som tilbyder permanent hårfjerning i Næstved, kan du med fordel kontakte The Clinic – for men & women. Du kan læse mere, og booke tid online via hjemmesiden theclinic.dk

Flere Nyheder