Få den bedste kosmetolog behandling i København

09 oktober 2019 Astrid Pedersen

Er din hud træt og vintergrå – og føles den fedtet og tør på samme tid? Lider du af tilbagevendende urenheder, som opstår ved tiltoppede porer og hårsække – og er du godt og grundigt træt af, at din hud reagerer irriteret når du bor forsøger at rense den eller lægge en maske? Så er der noget, der tyder på, at du godt kunne trænge til en dybdegående ansigts behandling, som kan bringe din hud i balance og få renset ud i de mange urenheder.

Hvorfor skal jeg vælge en ansigts behandling?

Når du sætter dig i stolen hos en uddannet kosmetolog eller kosmetiker, kan du være sikker på at få en god og professionel behandling. Kosmetologer og kosmetikere lærer nemlig gennem hele deres uddannelse at bedømme hudtyper, og at kunne spotte overfølsomhed, allergi og irritation i huden.

Vælger du en kosmetolog klinik med et godt ry, kan du samtidig være sikker på, at der udelukkende anvendes rene kvalitets produkter, som er tilpasset til netop din huds behov. Og din behandler vil samtidig tilpasse din behandling, så at din hud får det optimale ud af den.

Hvordan foregår en ansigts behandling?

En dybdegående ansigtsbehandling indledes i reglen med en analyse af din hud. Behandleren vil tage din hud i grundigt øjesyn, og mærke efter såvel elasticitet som overfladens tørhed. Dernæst vil han eller hun foretage en grundig udrensning af din hud – ofte under damp, som åbner porerne, så urenhederne nemmere kan komme ud. Om nødvendigt vil behandleren peele din hud med enten eksfolierende creme eller med en enzym behandling. Du vil blive påført nærende masker, som fugter huden, og endelig en lækker creme, som forsegler fugten.

Ønsker du en professionel ansigts behandling, kan du trygt kontakte Hayat Hair & Beauty – professionelle og dygtige kosmetologer i København. Klik ind på http://www.hayathairbeauty.dk/ og læs mere

Flere Nyheder