Endnu en fordel ved en paryk – du kan tjekke stilen forud for en permanent frisure

03 marts 2021 Anders Lundtang Hansen

Sådan noget som tatoveringer varer jo ved hele livet, medmindre man vil betale kassen for en kur til at fjerne dem, som kan være smertefuld og tage lang tid.

Det er lidt lettere med nogle piercinger, da man trods alt bare kan tage dem ud, og så heler kroppen af sig selv.

Men mange af os har nok stået på badeværelset og overvejet en ny, radikal frisure, måske dristede vi os endda til at foreslå dette til vores frisør, sidst vi var der.

Men selvom hår vokser ud igen og får sin naturlige kulør tilbage, så skal man trods alt vente på dette; og fortryder man ens frisure, så er det ikke altid, at man kan finde en egnet løsning, der kan erstatte det, man fortrød.

Derfor er det måske værd lige at tjekke med en paryk for at se, hvordan frisuren ville se ud på en selv.

Parykken kan gå forud for en ny frisure

De fleste tænker jo, at parykker er sådan nogle meget konservative nogle, der bliver brugt af ældre mennesker, der har mistet håret, eller til folk, som måske har mistet håret efter en ulykke eller en periode med sygdom.

Eller også er de helt outrerede, som man bruger til optrædener.

Men de kan jo også være et sted i midten, hvor de har pangfarver, eller de er langhårede eller korthåret.

Så hvis man nu vil se, om man ser pæn ud med langt får, før man lader det gro eller sætter extentions i, så kan man lige tjekker sig i spejlet med en paryk.

Det er også en mulighed for at se, hvordan man vil se ud med en anden farve til ens hår.

Man skal bare huske på, at parykken ikke kan gengive til fulde, hvordan det vil komme til at se naturligt ud for en selv, men det er et godt pejlemærke.

Flere Nyheder