Eksklusive smykker fra kendte mærker

02 maj 2020 Marie Pedersen

Hos Carat Diamanter finder du et stort udvalg af eksklusive smykker, fra både kendte smykkedesignere og firmaets eget mærke, Alliance. Med over 25 års erfaring inden for smykkedesign, forstår Carat Diamanter sig på det eksklusive udtryk, som er forbundet med særligt diamantsmykker.

Smykkerne fra Alliance by Carat, firmaets eget mærke, produceres i Østen, hvorfra også meget af inspirationen til smykkerne kommer. Smykkerne produceres i 18 karat guld, og kontrolleres af virksomheden selv. Desuden bliver smykkerne hos Carat Diamanter eksternt certificeret af Ædelmetalkontrollen, som er udpeget af de danske myndigheder. Dette gøres for at sikre en høj standard, samt at lovens bestemmelser overholdes.

 

Hos Carat Diamanter er du således sikker på, at dine smykker er ægte. Smykker sender ikke blot et signal om eksklusivitet, men kan også indeholde minder og følelser. Det er derfor, at smykker altid har været, og altid vil være, en fantastisk gaveidé – ikke mindst til kvinder, der holder af at pynte sig.

Står du over for en helt særlig begivenhed, hvor din særligt udkårne, et nærtstående familiemedlem eller en ven skal have en helt speciel gave? Carat Diamanter kan rådgive og vejlede om smykkedesigns, mærker, materialer osv., hvis du har brug for det. Besøg hjemmesiden https://caratdiamanter.dk/ eller én af Carat Diamanters to smykkeforretninger i København, og se det store udvalg af smykker til enhver anledning. Carat Diamanter giver dig nogle af markedets bedste priser. Derudover har du som kunde ved Carat Diamanter udvidet bytteret. Det betyder, at du i hele 30 dage kan bytte en vare eller sende den retur. Ønsker du at bytte varen et andet sted end i Carat Diamanters egne butikker, kan det gøres i én af de mere end 300 butikker, der er medlem af Danske Guldsmede og Urmagere.

Køb din næste smykkegave hos Carat Diamanter, og forær et smykke, der vil glæde din kære de næste mange år.

Flere Nyheder